Bra att det finns

Det är så bra att det finns hjälp att få när man väl behöver det och en sådan hjälp som är tacksamt att det finns är att få hjälp med personlig assistans i Stockholm när man behöver det.
Min syster jobbade med det ett tag och man förstår att det inte alltid är så lätt att jobba med det men att det ändå är tacksamt för att man verkligen hjälper personen som behöver den hjälpen och det är ju underbart att det finns hjälp att få när det är nödvändigt.

Finns bra hjälp

Ja man måste vara tacksam för den hjälpen som man kan hitta och få för det är inte alla förunnat att få den hjälpen och då vill man verkligen uppskatta den hjälp som finns tillgänglig för dom.
Ja och det är ju många som behöver ha den hjälpen och en dag kanske det är en själv som behöver den hjälpen så man vill verkligen att  den hjälpe ska fortsätta at finnas tillgänglig för alla så att den hjälpen finns.

Och det är ju härligt att det finns den hjälpen att få och det ska vi uppskatta och ta till vara på.
Ja om man vill veta mer om det så kan man ju kolla online för att få lite mer information man kan ju kolla upp vart det finns att få hjälp så att det blir så pass bra som möjligt. Ja det finns mycket information som man kan hitta om man kollar online så det är ju väldigt smidigt och enkelt sätt att få lite mer information om ämnet som man är intresserad av att veta med av och det vill man ju oftast. Det är ju ofta som man behöver lite mer information och det är ju så bra att det går att söka mer information och hitta bättre och mer information.